Za nas - 20200529_152006(1)

За нас

Фирма Трейд Майстер ЕООД е основана през 1995 година, с основен предмет на дейност търговия с компоненти и инженеринг в областта на машиностроенето. Ние сме дистрибутор на продуктите на ROBOTUNITS (Австрия) за България.

ROBOTUNITS е световен производител на Модулна система за автоматизация на производствено оборудване. Това включва транспортни системи и линейни задвижвания, системи за придвижване на материали, система за защитни прегради, конструкции за изграждане и обезопасяване на машини и уникална технология от алуминиеви профили и сглобки. Дизайнът на продукта стриктно следва концепцията Lean Manufacturing, чиято цел е многофункционален и интелигентен дизайн на компоненти, за намаляване времето и разходите във всички области на вашата организация. Следвайки идеологията на ROBOTUNITS, Трейд Майстер доставя както отделни компоненти, така и завършени конструкции, по чертежи и техническа документация, предоставени от нашите клиенти. Ние сме на разположение на нашите клиенти за консултация или съвет, базирани на дългогодишният ни опит.

От 2007 г. Трейд Майстер започва да разработва и внедрява специализирани машини и технологични комплекси с висока степен на автоматизация. Целта е повишаване на производителността, ефективността и качеството на производство на нашите клиенти. В стратегията ни е заложен модела за пълен поръчков инженеринг (engineering to order) – от задание на клиента, през проектиране, изработване и монтаж, до доставка и въвеждане в експлоатация на машината. От 2008 г. Трейд Майстер е системен интегратор на индустриални роботи, с които реализирахме  много проекти в различни индустриални области.

Трейд Майстер  е Дистрибутор за България на индустриалните роботи Epson.

Трейд Майстер има повече от 15 години опит в проектирането и изграждането на високотехнологични и роботизирани производствени  решения. Ние  сме на разположение, за да Ви помогнем в анализа и избора на решение, доставката, програмиране, обучения, внедряването и поддръжката на цялата гама от Epson роботи, периферия, аксесоари и резервни части за тях.

Като Дистрибутор на Epson Robots наши клиенти и партньори са Системни Интегратори, Машиностроителни компании и Крайни клиенти, които могат да разчитат на нашето компетентно и експедитивно съдействие според  индивидуалните им нужди и изисквания.

Фирма Трейд Майстер благодари на всички свои настоящи и бивши колеги и сътрудници за всеотдайната работа през годините!